På denne side finder du billeder af nogle af vores håndlavede mc sadler. De er alle specielfremstillet til hver enkelt model, da alle motorcyklerne eksempelvis er ændret i enten benzintank, bagsvinger eller bagskærm, så den originale sadel ikke længere passer på cyklen.

Når vi skal fremstille en customsadel skal vi have motorcyklen ind på værkstedet.

Dette skyldes dels at vi skal bruge den for at lave en afstøbning til bundpladen, men også under opbygningen af skumfaconen er det vigtigt at vi kan komme op og sidde på den, for at opnå en ordentlig komfort og siddestilling.

Sidst men ikke mindst bruger vi også motorcyklen i designet af sædebetrækket, så linjer og detaljer følges ad, og det bedste resultat opnåes.

At fremstille en håndbygget custom mc sadel, er en proces der strækker sig over 2 til 3 dage, og endda nogle gange mere, alt afhængig af hvor stor sadlen er og hvor mange detaljer der skal udføres.

Nedenstående priser er inklusiv arbejdstimer og materialer.

Prisen for en custom bygget solosadel starter fra ca 10.000 kr inklusiv moms. Du må også meget gerne selv levere bundpladen. Dette betyder at du kan spare ca 3.500 kr. Læs mere om dette under “støbning af sædebunde”

En twinsadel starter fra ca 12.500 kr inklusiv moms.

En custombygget sugekop sadel der passer til en solosadel starter fra ca 3.800 kr inklusiv moms .

Tillæg for komfort gelindlæg : 1.750 inklusiv moms

Broderinger starter fra 500 kr inklusiv moms afhængig af hvor avanceret designet er.

N.B. Husk at give dit forsikringsselskab besked om, at din mc skal opbevares på vores værksted, før du afleverer den hos os.

Værkstedet er blevet godkendt af HD Forsikring som opbevaringssted, mens vi arbejder på motorcyklen. Dette betyder at din forsikring også dækker når din motorcykel står hos os, såfremt du har tegnet forsikring hos dem, og husker at give dem besked, før aflevering.

Nedenfor kan du se et lille udsnit af de custom motorcykler vi har lavet sadler til:

Klik på billedet for at se galleriet for den enkelte motorcykel.