MC Sadler

Vi har specialiseret os i at fremstille håndbyggede custom sadler til både Harley’er og café racers, men vi laver også mange ombetrækninger af standart mc sæder.

 

Har du eksempelvis har lyst til lidt fornyelse og et nyt look på sin cykel, eller hvor sadlen simpelthen er blevet slidt.Vi forsøger altid at formgive en sadel, så den bliver så komfortabel som mulig. Dog skal det understreges at komfort og smart design ikke altid følges ad. Eksempelvis, vil en smal, tynd og strømlinjet sadel, typisk ikke være særlig komfortabel på længere ture. Som tommelfingerregel skal en komfortsadel op og måle fra ca 32 cm i bredden og fra ca 8 cm i tykkelsen.

Da vi alle er bygget forskelligt kan vi ikke udstikke en “sid godt garanti” da det den ene person oplever som komfortabelt, kan opleves helt anderledes hos en anden person, men vi forsøger selvfølgelig at imødekomme vores kunders ønsker, så vi sammen kan opnå det bedst mulige resultat.

Da vores fag er sæsonpræget, betyder det at vi ofte har meget travlt om foråret. Derfor er det en god idé, hvis du har mulighed for det, at komme med din mc-sadel eller din hobbybil allerede om efteråret, så den kan stå klar til sæsonstart.

Hvis du gerne vil have frisket din gamle mc sadel op eller har brug for at få lavet en ny custom eller caféracer sadel, så fortvivl ikke, hvis du ikke har nået det før sæsonstart. Bare ring til os og vi finder en dato til dig, og du skal kun undvære din sadel i et par dage, inden du er kørende igen. Hvis du ønsker brodering i din sadel vil vi gerne vide det i forvejen, så vi kan have broderi designet klart, den dag vi skal lave sadlen.

Hvis du bor langt væk er det også en mulighed at sende din mc-sadel til os. Klik i de forskellige menuer her oppe over for at se billeder af vores arbejde.