Reparation af bådkalecher og sprayhoods:

Hvis du gerne vil spare penge, er det en rigtig god idé at sørge for at vedligeholde din bådkaleche. Vi tilbyder reparation af din bådkaleche eller sprayhood, så den kan holde i flere sæsoner, og så du undgår at skulle investere i en ny og dyr bådkaleche.

Det er ikke til at undgå at en bådkaleche med tiden bliver snavset.
Selve kalechedugen fejler som regel ikke noget men trænger bare til en vask og en imprægnering. Ruderne, derimod, bliver ofte matte, kantbåndet bliver flosset og slidt, syningerne bliver møre og lynlåsene går i stykker.
Hvis dette er tilfældet er der dog ikke grund til at skulle ud og investere i en ny bådkaleche, da vi sagtens kan hjælpe dig med at få repareret den du har og få udskiftet de dele der trænger til det. Og bedst af alt, til en meget lavere pris end hvad en ny kaleche ville koste.

Vi tilbyder:
● Generel reparation af kaleche eller sprayhood
● Gennemsyning af alle eksisterende syninger
● Udskiftning af ruder
● Udskiftning af kantbånd
● Udskiftning af lynlåse
● Udskiftning af trykknapper, tenax, vognknapper, vridere mm.

Bådhynder

Vi fremstiller også nye skumhynder til din båd eller ombetrækker de nuværende hynder. Vælg imellem vores store udvalg af materialer, herunder stof til hynder, kunstlæder og ægte læder, samt skumgummi i forskellige hårdheder og kvaliteter, herunder også brændhæmmet skumgummi.

Kom gerne med din bådkaleche, sprayhood, eller dine bådhynder uden for sæsonen, når du alligevel ikke har båden i brug.

Billederne nedenfor er fra et projekt, hvor kunden havde et ønske om en hel speciel indretning af sin speedbåd.